Terug

Volg Shownieuws

Is deze bad boy de nieuwe liefde van Jutta Leerdam?

Nieuws

28 mrt 2023, 09:25

Na de pijnlijke breuk met Koen Verweij lijkt het erop dat Jutta Leerdam weer gelukkig is in de liefde. De schaatsster is gespot met boksende bad boy en YouTuber Jake Paul, zie de video bovenaan de pagina.

Vorig jaar zomer werd bekend dat Leerdam en Verweij na vijf jaar uit elkaar gingen. Ze vertelde toen aan RTL Boulevard dat ze het moeilijk had met de breuk. "Het speelde ook echt wel al maanden, ook tijdens het vorig seizoen dat het niet heel lekker ging", aldus de schaatsster aan het programma. "Het is wennen nog steeds, als je heel erg je leven met iemand deelt en dan niet meer, is dat opeens heel anders."

Koen Verweij en Jutta Leerdam uit elkaar
1:13
Koen Verweij en Jutta Leerdam uit elkaar

"Het is zeker emotioneel geweest. Ik heb veel van hem gehouden en een mooie tijd met hem beleefd." Voorlopig heeft de schaatsster geen behoefte aan een nieuwe relatie, vertelde ze. Ze wil zich focussen op haar carrière.

Schaatsbabe Jutta Leerdam
1:04
Schaatsbabe Jutta Leerdam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.