Terug

Volg Shownieuws

Is dit de naam van Channah en Quentin's tweede kindje?

Is dit de naam van Channah en Quentin's tweede kindje?

Nieuws

16 okt 2020, 17:59

Channah en Quentin verwachten binnen enkele weken hun tweede kindje. Op social media geven ze al een tijdje hints naar de naam van het meisje. Deze hints lijken allen te wijzen naar een bijzondere naam...

Donderdagavond deelt Channah de eerste letter van de naam van haar dochtertje. "Kan jij de babynaam raden?" schrijft ze met een emoji van een flamingo. "Je kan de eerste letter vinden in de ring..."

Ze houdt wel een slag om de arm, want 'baby daddy' Quentin twijfelt nog. "Of nou ja, mijn babynaam, want Quent is het er nog steeds niet mee eens." Quentin bevestigt dit in de reacties met een grap: "Ik weet niet welke baby jij krijgt met een F? De naam begint met de letter K, wie raadt hem?"

In de foto van Channah is een ring te zien met daarop de letter F. Ook heeft het Temptation Island VIPS-stel gezegd dat de naam hetzelfde 'thema' zal hebben als de babykamer van het meisje. De babykamer van Tiger heeft een junglethema, die van hun dochtertje zal een strandthema hebben.

Negen maanden geleden genoten Channah en Quentin van een heerlijke vakantie in Miami. Inderdaad, de stad met de iconische stranden in de Amerikaanse staat... Florida! Is de baby verwekt in Florida? En wordt haar naam - beginnend met de F - dan ook... Florida?

Channah Koerten maakte op Moederdag bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Op YouTube vertelden Channah en Quentin dat een tweede kindje op de planning stond, maar dat het zó snel raak zou zijn, had het Ex On The Beach-koppel niet verwacht.

Channah en Quentin openhartig over tweede kindje
1:37
Channah en Quentin openhartig over tweede kindje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.