Terug

Volg Shownieuws

Is dit de opvolger van Wilfred Genee bij Veronica Inside?

Nieuws

7 okt 2021, 23:09

Is Dennis van der Geest de opvolger van Wilfred Genee bij het radioprogramma Veronica Inside? Shownieuws spreekt de voormalig judoka en hij lijkt door te schemeren van wel...

Dennis vervangt donderdag Wilfred ook al bij het radioprogramma en dat is niet de eerste keer. Wordt dit vaste prik, als Wilfred samen met Johan Derksen en René van der Gijp zijn dagelijkse tv-programma gaat maken en hij vertrekt bij de radio?

"Ik weet niet of dat zo makkelijk gaat, maar als het aan mij ligt: graag", aldus Dennis. "Meer radio, ik vind het heel leuk om te doen."

Heeft hij al gesprekken gevoerd? "Als er over gepraat is, dan is dat nu niet het moment om er uitgebreid op in te gaan. Ik vond het in ieder geval heel leuk om een tijdje te doen."

De geruchten dat Edwin Evers Wilfred gaat vervangen in het ochtendprogramma, zijn in ieder geval niet waar. Shownieuws heeft contact gezocht met de voormalig Radio 538-dj, maar hij ontkent het glashard.

In de video bovenaan de pagina zijn alle uitspraken van Dennis van der Geest te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.