Terug

Volg Shownieuws

Is Max Verstappen weer verliefd?

Is Max Verstappen weer verliefd?

Nieuws

12 nov 2020, 22:44

Heeft Max Verstappen misschien toch weer een nieuwe vlam? Het lijkt er mogelijk op dat hij deze keer zijn liefdespijlen heeft gericht op een model met een bekende racevader!

Max heeft voor het eerst openlijk op Instagram gereageerd op een post van Kelly Piquet. Zij is de dochter van Formule 1-legende Nelson Piquet, die getrouwd is met een Nederlandse vrouw: Sylvia Tamsma. Verstappen volgt Kelly al een tijdje op Instagram en sinds augustus is te zien dat hij veel van haar berichten leuk vindt.

Kelly is dus model en bij haar laatste post schrijft ze: "Donkerder dan de oceaan, dieper dan de zee, je hebt alles, je hebt wat ik nodig heb." Waarop Max reageert: "Samen kunnen we uitdagingen aangaan zo diep als de zee en zo hoog als de lucht." Opvallend is wel dat ze een zwart hartje erbij zet en geen liefdeshartje. Het zou dus ook heel goed kunnen dat de twee gewoon goede vrienden zijn.

Begin dit jaar is de relatie van Kelly, die een dochtertje heeft, uitgegaan. Zij is drie jaar samen geweest met Danill Kvyat, een Formule 1-collega van Max. Verstappen heeft vorige maand verteld dat hij weer single is. Hij heeft ruim twee jaar een relatie gehad met Dilara Sanlik.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.