Terug

Volg Shownieuws

Is Rob de Nijs binnenkort te zien op dit evenement?

Nieuws

3 okt 2023, 20:14

Rob de Nijs hebben we al een tijdje niet gezien, maar hier komt binnenkort misschien wel verandering in. Dat laat zijn vrouw weten aan Shownieuws.

Shownieuws sprak Jet de Nijs dinsdag, omdat Rob volgende week kans maakt op de Televizier-Ster Impact-prijs (zie video). Hij is genomineerd vanwege zijn afscheidsconcert die in december 2022 is uitgezonden op Omroep Max.

Televizier

De vrouw van Rob laat aan Shownieuws weten dat zij er sowieso bij is volgende week, tijdens de uitreiking van de impactprijs. Ook laat ze weten dat Rob 'heel misschien' mee kan. Dit zou de eerste keer zijn dat Rob weer te zien is op een evenement sinds mei 2022. Ze moeten nog even kijken, maar het is zeker niet uitgesloten.

Ademhalingsproblemen

Rob en Jet de Nijs hebben de afgelopen maanden flink wat te verduren gekregen. De 80-jarige Rob, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd in april in het ziekenhuis opgenomen met ademhalingsproblemen. Na twee weken mocht hij het ziekenhuis verlaten.

Update over Rob de Nijs
1:28
Update over Rob de Nijs

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.