Terug

Volg Shownieuws

Is Rogier de nieuwe Prince Charming?

Is Rogier de nieuwe Prince Charming?

Nieuws

29 juli 2021, 22:38

Prince Charming krijgt een tweede seizoen en de makers zijn driftig op zoek zijn naar een geschikte prins op het witte paard. Een BN'er maakt er in ieder geval geen geheim van dat hij dit wel zou willen zijn...

Rogier Smit schrijft namelijk op Instagram Stories dat hij graag in het tv-programma op zoek wil naar een man. "RTL4 zoekt nieuwe Prins Charming. ME ME ME!" schrijft hij bij een mooie foto van zichzelf. Hij voegt er de hashtag #RogierVoorPrinsCharming aan toe.

Scheiding

De Paleis voor een Prikkie-ster is sinds een tijdje weer vrijgezel. Eind 2020 werd bekend dat Frank en Rogier gaan scheiden. In de video bovenaan deze pagina is daar meer over te zien. Met de scheiding komt er een einde aan een huwelijk van meer dan acht jaar en een relatie van zeventien jaar.

Marnix en Marvin

In het eerste seizoen van het programma werd de Limburgse prins Marvin gevolgd. Hij koos uiteindelijk Marnix in de finale. Ferdi eindigde als 'tweede' en Rick moest halverwege de finale de villa moeten verlaten. Marvin en Marnix zijn inmiddels helaas niet meer samen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.