Terug

Volg Shownieuws

Isa Hoes emotioneel op sterfdag Antonie Kamerling

Isa Hoes emotioneel op sterfdag Antonie Kamerling

Nieuws

6 okt 2020, 22:03

Het is dinsdag precies tien jaar geleden dat Antonie Kamerling overleed. Zijn grote liefde Isa Hoes herdenkt Antonie op mooie wijze en laat weten hoe trots ze is op haar kinderen...

"Dank jullie wel voor de waanzinnig lieve en mooie reacties op interview, docu én voor jullie medeleven vandaag!" schrijft ze op Instagram. "Ik voel me bevoorrecht, dankbaar en overlopend van liefde voor die twee aan mijn zijde... Wij kunnen de wereld aan!"

Bij de mooie tekst deelt ze een foto van zichzelf en kinderen Merlijn en Vlinder.

"Hou van jullie", schrijft zoon Merlijn in een reactie op de foto. Ook dochter Vlinder reageert met een hartje. Uiteraard wordt Isa in de reacties verder overladen met lieve steunbetuigingen, zoals bijvoorbeeld door Sjors van der Panne. "Net teruggekeken. Tranen in mijn ogen, zó mooi. Alleen maar liefde voor jullie lieve familie."

De docu en het boek

Met 'de docu' doelt Isa op de documentaire Antonie & Merlijn: 10 jaar later, die maandag op Net5 te zien was. In de documentaire gaat Merlijn Kamerling op zoek naar wat zijn vader Antonie heeft nagelaten, een decennium na zijn zelfgekozen dood.

Merlijn schreef ook een boek over zijn vader: Nu ik je zie. Het werd zelfs de nummer 1 op de Bestseller 60.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.