Terug

Volg Shownieuws

Isa Hoes kan Marokko niet uit

Nieuws

8 aug 2022, 08:02

Actrice Isa Hoes (55) zit momenteel vast in Marrakesh (Marokko) vanwege een geannuleerde vlucht. Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft haar dat laten weten per e-mail. Isa is niet te spreken over de gang van zaken, aangezien ze al bij het hotel was uitgecheckt toen ze erachter kwam dat ze niet terug kon vliegen.

De luchtvaartmaatschappij laat weten dat de vlucht is geannuleerd "wegens operationele redenen", met andere woorden: er is een tekort aan personeel.

Not amused

"Gebeld met jullie en helaas weinig meedenkend in een zo snel mogelijke vlucht terug", schrijft Isa op Instagram. "We begrijpen dat het een zware tijd is maar juist dan zou het zo ontzettend fijn zijn om samen die zorgen/ lasten te delen?", oppert de actrice door middel van het stellen van een retorische vraag. De actrice kijkt nog steeds naar alternatieven. Mogelijk vliegt ze dinsdagnacht terug via Casablanca.

Nieuwe liefde

Afgelopen mei had Medina Schuurman zich "per ongeluk" in de podcast, die zij samen met Isa heeft, uitgelaten over Isa's vermeende nieuwe liefde. De actrice zou smoorverliefd zijn. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.