Terug

Volg Shownieuws

Jaap Jongbloed: coronavirus heeft voor mooi nieuw seizoen gezorgd

Jaap Jongbloed: coronavirus heeft voor mooi nieuw seizoen gezorgd

Nieuws

22 juni 2020, 04:21

Het coronavirus heeft ook bij de opnames van het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas voor een aantal problemen gezorgd. Er kwam behoorlijk wat kunst- en vliegwerk aan te pas om volwaardige afleveringen te maken. Volgens presentator Jaap Jongbloed heeft hij, ondanks de restricties, 'het meest intieme gesprek ooit met een 'meisje' gehad'. Dit meldt De Telegraaf.

Jaap en zijn crew konden de meeste opnames nog maken voordat er reisrestricties werden ingesteld vanwege het coronavirus. Daardoor kon het programma aftrappen met het verhaal van Charlotte op Ibiza. "Een echte schoonheidskoningin. Zij deed mee aan de Miss Universe-verkiezing in Vietnam en heeft daar zelfs Trump nog ontmoet. Een heel nuchter gebleven keiharde werker, die een burn-out kreeg en bijna gehandicapt achterbleef. Zij is een ontzettend sterke vrouw gebleken."

De afleveringen daarna werden noodgedwongen in Nederland opgenomen, vanwege de 'corona regels'. "We zouden nog naar Mexico en Zweden gaan. Het mooiste meisje dat daar woont, Claudia, hebben we hier gesproken," aldus Jaap, die inmiddels al 96 afleveringen van het populaire programma heeft gemaakt.

"Onvoorstelbaar. Ik zie de eerste nog voor me, met Birke uit Bergen, begin 2008. Het lijkt zo kort geleden. De oorspronkelijke opzet was de glamour van die meisjes te laten zien, met als tweede element hoe hun levenspad verder ging. Dat is uitgediept en interessanter als interviewer. Het is fijn dat er nog altijd enthousiast naar wordt gekeken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.