Terug

Volg Shownieuws

Jack van Gelder stopt bij Ziggo Sport

Jack van Gelder stopt bij Ziggo Sport

Nieuws

21 feb 2021, 18:11

Jack van Gelder stopt na de sportzomer bij Ziggo Sport. Het contract van de presentator loopt aan het einde van de zomer af. Sportcommentator en presentator Wytse van der Goot volgt Jack aan de start van het nieuwe voetbalseizoen op als het gezicht van de zender.

Jack van Gelder: “Na een mooie tijd bij Ziggo Sport is het besluit genomen om een nieuw gezicht te binden aan de zender. Ik had graag met de talkshow ‘Rondo’ verder willen gaan, maar ik heb dit besluit te respecteren. Na zes waardevolle jaren scheiden onze wegen zich en gaan we uit elkaar als goede vrienden.”

Jack van Gelder is sinds de start van Ziggo Sport in 2015 presentator van onder andere de talkshows Peptalk en Rondo, waarin hij met diverse analisten de actualiteiten in nationale en internationale sport en voetbal in het bijzonder bespreekt.

Van Gelder is een icoon in de geschiedenis van de Nederlandse sportjournalistiek. In 1976 begon zijn carrière als sportverslaggever bij de NOS. Sindsdien heeft hij talloze toonaangevende programma’s op zijn naam staan, zoals Studio Voetbal en NOS Studio Sportzomer.

Tegenwoordig is Jack van Gelder te horen als commentator in het populaire SBS6-programma Marble Mania, zoals te zien in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.