Terug

Volg Shownieuws

Jada binnen vier maanden klaargestoomd voor de basisschool

Nieuws

13 dec 2019, 17:51

Een enorme mijlpaal voor Jada Doornbos: de kleine meid mag binnenkort naar de basisschool! En dat terwijl ze door haar ziekte lange tijd van de peuterspeelzaal heeft moeten missen. Moeder Chantal is apetrots!

''Jada mocht voor het eerst uitdelen in de klas. Dat betekent dat ze bijna 4 jaar is en dus naar de basisschool zal gaan. Ongelooflijk dat zij in nog geen 4 maanden is klaar gestoomd hiervoor. Ze is er klaar voor!,'' schrijft ze bij een foto op Instagram.

Al vindt Chantal het daarentegen zelf nog erg lastig. ''Voor mij gaat het soms te snel... met alles wat we hebben meegemaakt. Maar als ik haar dan zie stralen en dansen en hoor zeggen tegen mij: “komt wel goed mama” dan weet ik, ook dit gaat zij gewoon weer op haar manier super goed doen!''

De driejarige Jada heeft een loodzware tijd achter de rug. Vorig jaar werd er bij het meisje een grote niertumor ontdekt. Na maanden te hebben gestreden werd ze begin februari schoon verklaard.

https://www.instagram.com/p/B6BP_U1hE5G/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.