Terug

Volg Shownieuws

Jada Borsato viert bijzondere dag

Nieuws

19 okt 2021, 18:57

Jada Borsato viert de liefde. De 18-jarige dochter van Marco en Leontine heeft dinsdag maar liefst 7 jaar verkering met haar vriend Roeland.

Op Instagram staat ze hierbij stil. Ze deelt dan ook drie lieve foto's en een mooie tekst voor haar vriend. "Jij bent mijn wereld, ik hou van je! Happy anniversary baby!" staat er bij de kiekjes.

Moeder Leontine reageert onder het lieve bericht. "Gefeliciteerd met jullie prachtige liefde lieverds. Hou van jullie." Ook Jada's broer Luca feliciteert het stel.

Een hoop andere bekende Nederlanders laten een reactie achter onder het bericht van de tortelduifjes. Zo schrijft Yolanthe Cabau "Zo mooi. Bless jullie." En reageren Anouk Smulders en Moise Trustfull met hartjes.

Musical Jada schitterde eerder deze maand met Leontine in de musical Tweestrijd. In de video bovenaan deze pagina vertellen moeder en dochter hoe dat was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.