Terug

Volg Shownieuws

Jade Anna neemt verdrietig afscheid

Nieuws

29 nov 2023, 14:10

Jade Anna, die sinds kort uit elkaar is met vlogger Gio Latooy (zie video), moet afscheid nemen van iemand die veel voor haar heeft betekent. Daar staat ze bij stil op haar Instagram.

"Toch nog even een waarderingspost voor Geertje van de Ven", begint Jade op haar Instagram Story. De dame in kwestie, een van haar managers, gaat haar verlaten. "Ze heeft ruim twee jaar heel veel voor mij gedaan en daar buiten ook. Helaas gaat ze weg bij mijn management."

De content creator staat stil bij hun 'bijzondere' band. "Die gaat veel verder dan alleen management, dus je bent nog lang niet van mij af. Bedankt voor soms even wat peper in mijn reet steken en ook voor altijd mijn back hebben."

Breuk met Gio

Jade heeft een drukke tijd achter de rug met alle gevolgen van dien, zo deelde zij onlangs in haar vlog. Door de stress is ze namelijk een jaar lang niet ongesteld geworden. Dat kwam mede door haar breuk met Gio (zie video hieronder).

Ze zei daarover: "Ik dacht: waarom, hoezo, wat is er aan de hand met mijn lichaam dat ik van de ene op de andere dag nooit meer ongesteld ben geworden?"

Hint Gio op een verhuizing?
0:15
Hint Gio op een verhuizing?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.