Terug

Volg Shownieuws

Jagger en Richards vieren 60-jarig bestaan van eerste ontmoeting

Jagger en Richards vieren 60-jarig bestaan van eerste ontmoeting

Nieuws

18 okt 2021, 16:09

Mick Jagger en Keith Richards hebben wat te vieren. Het is precies zestig jaar geleden dat de Rolling Stones-muzikanten elkaar leerden kennen.

"Zestig jaar in dezelfde trein", schrijft de band op Twitter. Daarbij wordt een foto geplaatst van een speciaal plectrum, waarop een foto van de mannen staat. De mannen vierden hun jubileum met een concert in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië.

Jagger en Richards kennen elkaar sinds 1961. De allereerste ontmoeting was echter al een stuk eerder: de heren zaten bij elkaar op de kleuterschool. Aangezien ze zich daar niets van kunnen herinneren, wordt 1961 als startjaar gebruikt. Een jaar later richtten ze samen met bassist Dick Taylor hun eerste bandje, Little Boy Blue and the Blue Boys, op. Niet lang daarna voegden ze zich bij een gloednieuwe band van vriend Brian Jones, The Rolling Stones.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.