Terug

Volg Shownieuws

Jakop uit Prince Charming heeft een nieuwe vlam

Nieuws

5 apr 2022, 22:38

In het datingprogramma Prince Charming probeert 'prins' Chris zijn grote liefde te vinden. Hij vindt dat bij Jakop, maar tijdens de reünie blijkt dat de twee toch niet voor elkaar bestemd zijn. Maar er is liefdesnieuws! Jakop heeft namelijk het geluk bij iemand anders gevonden.

Shownieuws spot de twee op de rode loper van een speciale vertoning van The Lost City. Voor de camera vertelt Jakop vol trots over Bas, zoals zijn nieuwe vlam heet. "We zijn elkaar spontaan tegengekomen op het fietspad bij Centraal Station (in Amsterdam, red)."

Toeval bestaat niet, zo vinden ze zelf ook, want ze kennen elkaar al wat langer. "Van feestjes en dezelfde vriendengroep."

Toch is er nog geen sprake van een relatie. "We zijn een beetje aan het uitzoeken hoe en wat en we doen het rustig aan", gaat Bas verder. Waarop Jakop hem aanvult: "We zijn wel al op wintersport geweest samen. Dus dat was toch wel een beetje de vuurdoop. Zo leer je elkaar een beetje kennen."

Het volledige gesprek met de twee is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Onlangs vertelden Jakop en 'prince charming' Chris nog uitgebreid over het avontuur van het programma, zo is hieronder te zien.

Reactie prins Chris en Jakop op seizoen
1:55
Reactie prins Chris en Jakop op seizoen

(bron foto: Jasper Suyk)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.