Terug

Volg Shownieuws

Jamie Foxx flink aan het trainen voor biopic Mike Tyson

Jamie Foxx flink aan het trainen voor biopic Mike Tyson

Nieuws

19 juni 2020, 01:58

In de Instagram Live-serie Catching Up With Mark Birnbaum heeft Jamie Foxx laten weten dat de biopic over Mike Tyson er eindelijk aan komt. De film werd in 2014 al aangekondigd, maar bleef door verschillende redenen op de plank liggen. Foxx werkt zich inmiddels flink in het zweet om qua postuur op de beroemde bokser te gaan lijken.

"Ik doe om de dag een serie van verschillende oefeningen die ik elk 60 keer achter elkaar moet doen. En dan nog eens 100 push-ups. Het is pittig, ja. Daarbij heb ik geen kuitspieren, dus misschien moeten we daar maar een prothese voor maken," grapte de acteur.

Op de vraag waarom het zo lang duurde voordat het project van de grond kwam, antwoordde Jamie: "Het maken van biografieën is iets moeilijks. Soms duurt het wel 20 jaar voordat het doorgaat. Wat we in elk geval in deze film willen laten zien, zijn de verschillende levens van Mike Tyson. En hoe iemand zich als persoon kan ontwikkelen. Ik denk dat iedereen, van jong tot oud, uiteindelijk kan begrijpen welke reis deze man heeft afgelegd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.