Terug

Volg Shownieuws

Jamie Oliver viert huwelijksjubileum

Jamie Oliver viert huwelijksjubileum

Nieuws

25 juni 2020, 08:15

Jamie Oliver en zijn vrouw Jools waren woensdag twintig jaar getrouwd. 's Avonds laat deelde Jamie op Instagram een video waarin hij liet zien hoe hij en Jools de dag hebben doorgebracht. Het stel ging picknicken in het park.

In zijn Instagram Story laat de tv-kok zien wat er op het menu in het picknickmandje zat. Er werd begonnen met brood met boter, waarna ook andere gerechten als zalm, forel en paté genuttigd werden. Jamie had het papieren menu versierd met een getekend picknickmandje, het cijfer 20 en de initialen van hem en Jools.

In een video op zijn pagina zelf blikt Jamie met een montage van onder meer foto's uit zijn trouwalbum terug op de blijde dag in 2000 en alles wat daarna volgde. "Ik had een geweldige dag met mijn beste maatje terwijl we ons 20-jarig huwelijk vierden", schrijft Jamie in het bijschrift. "Waar is de tijd gebleven, gekkenwerk. Wat een rit! Hier zijn wat waardevolle herinneringen aan die blije dag, op naar de volgende twintig."

https://www.instagram.com/p/CB1N3D-j50V/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.