Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles bedankt voor steun en medeleven

Jan Dulles bedankt voor steun en medeleven

Nieuws

24 dec 2020, 19:20

19 december is het dochtertje van Jan Dulles, Donna, plotseling overleden. Jan maakt het overlijden van zijn drie maanden oude dochter zelf bekend op social media. "We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig", schreef hij toentertijd. Vandaag bedankt hij iedereen voor de steun en het medeleven.

De zanger plaatst onderstaande foto op social media en schrijft: "Lieve vrienden.... Bedankt voor jullie medeleven, jullie hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles.... Ook namens Caroline Mol."

Jan laat weten dat de tijd sinds zaterdagochtend stil heeft gestaan: "Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken. Ik ga het binnenkort maar eens allemaal opschrijven.... misschien dat dat helpt."

De familie heeft vandaag afscheid genomen van Donna. Zo schrijft Jan: "Donna heeft nog tot vanochtend in onze armen gelegen zodat wij uitgebreid afscheid hebben kunnen nemen. De uitvaartdienst was echt prachtig. Het heeft ons troost en kracht gegeven. Ik heb daar al onze vrienden en kennissen al uitgebreid bedankt maar wil nog even speciale dank uitbrengen aan politie en ambulance-personeel, ziekenhuismensen, de uitvaartdienst en de huisartsen. Ze hebben Donna niet kunnen redden want ze was kansloos maar wat heb ik veel respect gekregen voor al deze beroepen. Wat heb ik veel geleerd. Nu is ze echt weg. De tranen zijn nog lang niet op. De pijn, vooral bij het bekijken van foto’s als deze, is ondraaglijk. Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn maar toch willen we jullie fijne dagen toewensen."

De volgers van Jan sturen hem liefdevolle en hartverwarmende berichten. Zo luiden de reacties: "Heel veel sterkte", "Ik leef met jullie mee" en "Hartverscheurend dit. Heel veel kracht en sterkte toegewenst."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.