Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles diep onder de indruk van kunstwerk overleden dochtertje

Jan Dulles diep onder de indruk van kunstwerk overleden dochtertje

Nieuws

27 mei 2021, 16:06

Jan Dulles en zijn gezin zijn op een prachtige manier verrast door een fan. De zanger kreeg een kunstwerk van zijn overleden dochtertje Donna opgestuurd, en is diep onder de indruk.

Donna overleed eind vorig jaar toen zij slechts drie maanden oud was. Het meisje overleed aan complicaties die werden veroorzaakt door een scheurtje in haar middenrif.

'Sprekend'

3J's zanger Jan Dulles heeft een prachtig cadeau gekregen van een fan. Isa Gorg stuurde hem een indrukwekkend kunstwerk. "Ze is 17 jaar en zit op de dagbesteding de Lindehoeve in Deurne", schrijft Jan op Instagram. "Isa heeft een moeilijke jeugd (gehad) maar op de Lindehoeve is alle ruimte voor haar creativiteit en haar teken en schildertalent." Jan is diep onder de indruk van het kunstwerk dat Isa voor hem maakte. "Grote complimenten voor deze tekening want het is echt een kunstwerk. Je hebt Donna echt ‘sprekend’ nagetekend. Dankjewel."

In verwachting

Onlangs maakte Jan Dulles bekend dat zijn vriendin Caroline opnieuw in verwachting is. Op Instagram schreef de zanger: "Lieve vrienden, met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom.

Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken."

Jan trad begin maart met zijn 3JS-collega's op in Ahoy tijdens de tweede editie van de EO-productie Concert van Hoop. Het was een emotionele avond voor hem. Jan vertelt er alles over in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.