Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles laat prachtig aandenken aan overleden dochter zien

Jan Dulles laat prachtig aandenken aan overleden dochter zien

Nieuws

2 mrt 2021, 17:35

Jan Dulles heeft voor altijd een prachtig aandenken aan zijn overleden dochtertje Donna. Op Instagram laat hij aan zijn volgers zien wat hij heeft binnengekregen...

"Kijk nou toch eens wat een mooi cadeau we hebben gekregen", schrijft de 3JS-zanger op social media. "Het voelde natuurlijk heel vreemd, om een gipsen afdruk te laten maken van het handje en voetje van ons meisje, daags nadat ze was overleden."

"Maar nu we twee maanden later het resultaat in handen hebben zijn we toch blij dat we dit kunstwerkje aan de muur kunnen hangen. Een tastbare herinnering. Dankjewel Tamara van @studiobodycasting", sluit Jan af.

Zijn volgers vinden het ook een erg mooi aandenken. "Prachtig", "Wauw" en "Heel mooi" valt er bijvoorbeeld in de reacties op het bericht te lezen.

De Volendamse zanger en zijn gezin pakken de draad weer op na het overlijden van zijn drie maanden oude dochtertje Donna. In februari overleed ook nog eens zijn vader.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.