Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles: ‘Ons zoontje noemt de baby in de buik soms Donna’

Jan Dulles: ‘Ons zoontje noemt de baby in de buik soms Donna’

Nieuws

28 mei 2021, 18:19

Jan Dulles en zijn vrouw Caroline verwachten in december een nieuw kindje. Het is dan exact een jaar nadat hun dochtertje Donna na slechts drie maanden overleed. In de laatste Shownieuws Podcast vertelt Jan openhartig over de strijd die hij en zijn vrouw soms voelen in hun gevoel over de nieuwe zwangerschap.

Bart Ettekoven en William Rutten bellen met Jan om te praten over de verwachte gezinsuitbreiding. Jan geeft toe dat hij soms niet blij kan zijn: "Ik durf wel blij te zijn, maar het is ons gevoel wat ons soms tegenhoudt. We zijn natuurlijk heel blij dat het weer mag gebeuren, maar dat andere gevoel blijft altijd."

Niet alleen de zwangerschap is voor Jan emotioneel. Hij en Caroline zijn ook bang voor hun gevoel als de baby er straks is. "Ik ben heel bang dat we straks met fluwelen handschoentjes er echt de hele tijd bovenop blijven zitten."

Jan's zoontje James is nu 2,5 en begrijpt gelukkig het concept van de dood niet. In de podcast vertelt Jan: "Hij weet dat er een baby in Caroline d'r buik zit, maar hij noemt de baby in de buik ook soms Donna". 

Het hele gesprek met Jan hoor je in de laatste Shownieuws Podcast #23.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.