Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles voor tweede keer vader geworden!

Jan Dulles voor tweede keer vader geworden!

Nieuws

14 sep 2020, 01:02

Jan Dulles, bekend van de 3JS, is voor de tweede keer vader geworden! Op Instagram deelt hij een foto van Donna, zijn dochtertje.

"Ik heb al die tijd voorspeld dat het een meisje zou worden. En ook dat ze niet op de uitgerekende datum (afgelopen vrijdag) geboren mocht worden want de 3JS moesten optreden vrijdag en zaterdag. ‘Zondag ben ik vrij dus dan moet ze komen’... zei ik steeds. En zo geschiedde. Donna-Maria Keuken. Roepnaam: Donna. De bevallig ging veel voorspoediger dat de vorige met James. Ze is geboren om 14:41 uur vanmiddag en ze is net zo relaxed als James. Althans.... tot nu toe", schrijft Jan bij onderstaande foto.

In november 2018 werd Jan voor het eerst vader, toen beviel zijn vriendin Caroline van zoontje James.

Begin maart verraste Shownieuws de zanger al met een rompertje voor zijn pasgeborene. Toen vertelde hij vol trots: "De Shownieuws-romper! Ah, fantastisch. Een neutrale kleur, want we weten het nog niet, hè. James is nu een jaar en drie maanden, dus die weet er nog niks van..." Het gesprek is in de video hierboven terug te zien.

https://www.instagram.com/p/CFFkCtKsyXF/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.