Terug

Volg Shownieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: 'Ik word niet meer beter'

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: 'Ik word niet meer beter'

Nieuws

31 juli 2021, 18:30

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.

Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. "Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie... Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom", schrijft hij in een emotioneel bericht.

"Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk", gaat de zanger verder. "Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading."

'Het is niet anders'

Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. "Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. 'Het beste moet nog komen,' zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.