Terug

Volg Shownieuws

Opmerkelijk: Jan Slagter is eerste gast in talkshow Marcel & Gijs

Nieuws

5 juni 2023, 09:09

Omroep MAX-baas Jan Slagter is maandag de eerste gast in het tijdelijke SBS6-programma van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman (meer hierover bekijk je in de video hierboven). Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

De komst van Slagter is opmerkelijk omdat Van Roosmalen en Groenteman in hun NPO 3-programma Media Inside vaak grapjes over de zenderbaas hebben gemaakt. Die begonnen nadat Slagter, na een toezegging om aan te schuiven in die show, lastminute had afgezegd omdat het niet ging om een serieus programma, maar om satire. Vervolgens werd de afzegging van Slagter in het tweede seizoen elke aflevering benoemd en werd hij ook steeds opnieuw uitgenodigd.

De "pop-up show" Marcel & Gijs wordt ter vervanging van Vandaag Inside uitgezonden. Na het uitstapje keert het duo weer terug bij BNNVARA. Het nieuwe seizoen van Media Inside begint op 17 september.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.