Terug

Volg Shownieuws

Jan Slagter reageert op geruchten Matthijs van Nieuwkerk

Nieuws

6 okt 2023, 23:00

Jan Slagter hoopt na het verschijnen van het langverwachte onderzoek van de commissie-Van Rijn met Matthijs van Nieuwkerk te praten over een mogelijk contract bij Omroep MAX. Aan tafel in de RTL 4-talkshow Humberto herhaalde de omroepbaas tevens dat speculaties over een al lang beklonken deal niet kloppen.

"Wanneer er onderhandelingen zijn? Dat weet ik niet. Het is aan Matthijs met wie hij wil gaan praten", zei Jan, die eind 2024 zelf stopt als directer bij MAX (zie video). "En ik hoop dat hij met mij wil praten. Dat zal na het onderzoek zijn, ergens half november. En dan is het 'vol verwachting klopt mijn hart'."

Geruchten over een comeback van Matthijs bij Omroep MAX laaiden donderdagavond weer op nadat Rutger Castricum in Vandaag Inside op SBS6 vertelde dat de deal "allang beklonken" was. Jan stelt dat dat "lariekoek" is. "Dat is echt niet waar. Ik weet niet waar hij dat vandaan haalt."

Stoelen of banken

Jan wil Matthijs wel graag binnenhalen. "Dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken een aantal maanden geleden. Maar kiest hij voor de NPO? Kiest hij voor RTL? Kiest hij voor SBS? Kiest hij voor een streamingdienst? Ik weet het niet."

Eerder vrijdag meldde een woordvoerder van MAX ook al dat de omroep momenteel niet bezig is met Matthijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.