Terug

Volg Shownieuws

Jan Smit bevestigt nieuws over Beste Zangers

Nieuws

5 apr 2022, 12:58

Het nieuwe seizoen van het tv-programma Beste Zangers wordt weer in het buitenland opgenomen. Presentator Jan Smit bevestigde dat dinsdagochtend in het radioprogramma Ekdom in de Morgen op Radio 10.

"Ja, er komt een nieuw seizoen! Sterker nog: wij gaan op hele korte termijn met de hele club op pad. En dat is dit jaar weer in het buitenland", vertelde Smit. Vanwege de pandemie werd het programma in 2021 in Nederland opgenomen. Normaal gebeurde dat op Ibiza.

De presentator is blij met de buitenlandse trip, want dat geeft toch net weer een andere dynamiek, zegt hij. "Landgraaf was ontzettend mooi, maar wat je merkt is dat als je met z’n allen weg bent op een locatie in het buitenland je meer weg bent van de sleur. Dan krijg je andere gesprekken, dan krijg je een andere band zo’n hele week met artiesten onder elkaar. Als je daar dan in Landgraaf zit dan heb je wel ongeveer de sfeer, maar net niet helemaal. We willen terug naar het ‘oude normaal’."

Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers te zien is wordt, net als de deelnemende artiesten, op een later moment bekend.

Maandagavond spraken we Jan nog over de nieuwe Toppers-concerten in november. Je ziet dit in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.