Terug

Volg Shownieuws

Jan Versteegh opgeschrikt door orkaan Beryl

Nieuws

3 juli 2024, 08:32

Jan Versteegh is momenteel in het Caribische gebied waar de verwoestende orkaan Beryl flink huishoudt. De presentator is daar voor opnames van het Net5-programma Muscles & Brains, een nieuw fysiek realityspel, maar die zijn inmiddels stilgelegd.

Jan laat aan Shownieuws weten (zie video) dat alle deelnemers aan het programma zijn geëvacueerd en naar een veilige plek zijn gebracht. Het kamp is flink beschadigd, zo is ook te zien op de beelden.

Woensdagochtend is bekend geworden dat er ten minste zes mensen in het zuidoosten van het Caribische gebied zijn overleden als gevolg van Beryl. De orkaan wordt omschreven als de sterkste van zijn soort ooit in deze tijd van het jaar.

Bondgenoten

Jan is ook de vaste presentator van het SBS6-programma De Bondgenoten, dat nu iedere werkdag om 19:30 uur te zien is. Vanwege zijn opnames in het buitenland vervangt Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas hem.

Tekst gaat verder onder de video.

Tooske Ragas vervangt Jan Versteegh in De Bondgenoten
0:46
Tooske Ragas vervangt Jan Versteegh in De Bondgenoten

De realityshow De Bondgenoten is sinds het najaar op tv. Elke maand vormen de deelnemers zelf vier teams, die het tegen elkaar opnemen in een strijd om een prijs van 100.000 euro. Begin vorige maand was Gerrit de gelukkige die een ton mee naar huis nam:

Bondgenoten-Gerrit wint 100.000 euro
1:11
Bondgenoten-Gerrit wint 100.000 euro

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.