Terug

Volg Shownieuws

Jandino Asporaat reageert op heftige geruchten

Nieuws

14 feb 2023, 19:39

Jandino Asporaat laat zich voor het eerst uit over de heftige geruchten die vorig jaar over hem werden verspreid. De komiek werd door juicekanalen beticht van vreemdgaan, maar Jandino zegt dat deze verhalen hem en zijn gezin compleet onaangedaan laten...

Aan Weekend vertelt Jandino hoe hij erin staat. "Ik geef het geen aandacht. Ze gooien iets naar buiten en hopen dat ik reageer. Dan wordt dat het nieuws."

Als de verslaggever van het weekblad hem vraagt of de verhalen over zijn affaires dus niet kloppen, zegt hij: "Zelfs daar ga ik niet op in. Ik laat dat aan de fantasie over, zelfs iets ontkennen is al nieuwswaardig, want dan ‘heb ik ontkend’."

Jandino wil dus niet ontkennen, maar kan er gelukkig wel om lachen. "Volgens deze kanalen lig ik goed in de markt. Nou, als dat het is, gun mij iets, haha. Wat fijn is: ik heb nog geen ruzie, zelfs geen discussie met mijn vrouw gekregen over welk gerucht dan ook."

Jandino is getrouwd met zijn jeugdliefde Shirley. Het stel stapte in 2013 in het huwelijksbootje en heeft twee zoons en één dochter. Een megaschattige video van haar zie je bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.