Terug

Volg Shownieuws

Jandino Asporaat schrikt van de weegschaal!

Jandino Asporaat schrikt van de weegschaal!

Nieuws

2 jan 2020, 15:27

Het lekkere eten tijdens de feestdagen heeft bij Jandino Asporaat gezorgd voor wat extra kilo's op de weegschaal. Op Instagram laat hij weten daar niet zo blij mee te zijn. "In september woog ik 77 kilo, nu is dat zeg maar iets meer."

"Het liefst geef ik december alle schuld, maar ik heb een vermoeden dat oktober en november er ook iets mee te maken hebben gehad," schrijft Jandino. Toch heeft hij frisse moed om weer helemaal fit te worden. "Ik heb net een telefoontje gehad van januari, februari en maart en zij hebben “BELOOFD” dat zij er persoonlijk erop gaan toezien dat ik weer in shape kom. Nou we zullen het zien, want die maanden zijn niet altijd te vertrouwen."

https://www.instagram.com/p/B60cCRpBR-E/?utm_source=ig_web_copy_link

Onlangs werd bekend dat de fans van het typetje Judeska goed nieuws kregen: Jandino Asporaat gaat binnenkort zijn allereerste, levensechte(!) FC Kip-restaurant openen in jawel, hometown Rotterdam. Het is een langgekoesterde droom van de komediant en hij kan haast niet wachten tot de deuren van FC Kip geopend worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.