Terug

Volg Shownieuws

Jandino reageert op grote kritiek na uitspraken over 9/11

Nieuws

26 mrt 2023, 13:53

Jandino Asporaat heeft zondag via Twitter gereageerd op de storm aan kritiek na zijn uitspraken over onder meer de maanlanding en 9/11, de aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten. De comedian, acteur en presentator plaatste in de podcastreeks The Trueman Show vraagtekens bij deze wereldgebeurtenissen.

Het publiek zou volgens Jandino niet kritisch genoeg zijn en te snel uitgaan van officiële lezingen. "Ik wacht ook nog op bewijs", twijfelt de 42-jarige theatermaker over het wel of niet plaats hebben gevonden van de maanlanding. "Als wij naar de maan zouden zijn geweest, dan zouden we veel vaker zijn geweest. De Amerikanen zijn daar in 1973 voor het laatst geweest. Dat is toch raar?", aldus Jandino.

Het instorten van de twee torens van het World Trade Center in New York in 2001 blijft voor Jandino ook een raadsel. "Wat daar gebeurde, dat kan nooit zo op die manier door een vliegtuig in elkaar zijn gestort. Precies daar, en precies opeens bij de Pentagon was er ook eentje derin."

Trending topic

Uitspraken die tot gevolg hadden dat de comedian trending topic werd op Twitter. Jandino reageerde verbaasd op zijn criticasters. "Ik heb ook wat gezegd over eenzaamheid, tweedeling, energie prijzen, toeslagen affaire, onze ouderen, vaderschap, educatie, landbouw, zelfredzaamheid, oorlog en geloof Eigen schuld #Jandino Hoezo ga jij ook hard op dingen afvragen."

"Ik ben in 1992 voor het laatst in de Efteling geweest. Volgens de theorie van Jandino ben ik dus nooit geweest, want anders zou ik wel vaker geweest zijn….. #sprookjes", reageert iemand. En met "Jandino voor het eerst echt lachwekkend" reageert een twitteraar gekscherend op diens uitspraken over de aanslagen in de Verenigde Staten.

Shirley

Jandino is getrouwd met zijn jeugdliefde Shirley. Het stel stapte in 2013 in het huwelijksbootje en heeft twee zoons en één dochter. Een megaschattige video van haar zie je bovenaan de pagina. Meer over zijn film Bon Bini 3 zie je hieronder.

Jandino Asporaat  over Bon Bini 3
1:36
Jandino Asporaat over Bon Bini 3

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.