Terug

Volg Shownieuws

Janet Jackson deelt eerste trailer over aankomende documentaire

Janet Jackson deelt eerste trailer over aankomende documentaire

Nieuws

7 sep 2021, 08:05

Fans moeten er nog even op wachten, maar in januari 2022 verschijnt de documentaire JANET. Hiermee viert Janet Jackson het 40-jarig jubileum van haar debuutalbum dat haar naam droeg.

In de docu, waaraan 5 jaar gewerkt is, vertelt de Jackson telg haar levensverhaal. "Dit is zoals ik het heb beleefd en niemand anders. Love it or hate it, this is me."

Naast de 55-jarige Jackson komt ook een aantal andere vrouwelijke artiesten aan het woord. "Zo ziet een superster eruit," zegt Missy Elliott. Mariah Carey noemt haar 'een begaafde vrouw', waar Paula Abdul Jackson omschrijft 'als iemand om rekening mee te houden'.

Janet is de jongste uit het gezin Jackson, dat 10 kinderen telde. Met name met haar broer Michael had ze een innige band, al zijn haar broers en zussen dol op hun 'baby sister'. "Ze blijft toch de kleinste hè," aldus broer Tito in de trailer.

De documentaire werd in maart aangekondigd en werd gefilmd in de periode rondom het overlijden van vader Joe Jackson in juni 2018. De dood van broer Michael, het befaamde Super Bowl optreden met Justin Timberlake en het moederschap op latere leeftijd komen allemaal aan bod.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.