Terug

Volg Shownieuws

Janice Blok heeft een dipje

Nieuws

7 aug 2021, 16:19

Janice Blok, de vriendin van Donny Roelvink, zit er even doorheen. "Ik zit de laatste tijd echt in een dipje..." deelt ze.

Ook vertelt ze dat ze niet echt meer enthousiast wordt van dingen, veel thuis zit en weinig energie heeft. "Iedereen heeft wel eens zulke periodes denk ik, maar het is heel demotiverend en frustrerend! Of zal het een nasleep zijn van corona?"

"Ondanks dat ik altijd vrolijk ben, is dat vuurtje een beetje uit. Ik ben mijn passie een beetje kwijt. Wat wil ik nou echt?"

Gelukkig ziet Janice het nog wel positief in. "Ik ga mezelf denk ik gewoon even deze tijd gunnen en mijn best doen om weer iets te vinden waar ik echt happy van word."

Janice deelt er nog achteraan dat ze wel erg gelukkig is met haar gezin, zich financieel geen zorgen hoeft te maken en zich thuis voelt in Amsterdam.

Positief getest

Donny en Janice waren half juni allebei besmet met het coronavirus. Donny was na twee dagen eigenlijk alweer de oude, maar zijn liefje Janice had het flink te pakken. Op Instagram deelde hij een update over hun gezondheid, de volledige video is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.