Terug

Volg Shownieuws

Janice Blok reageert op zwangerschapsgeruchten

Janice Blok reageert op zwangerschapsgeruchten

Nieuws

12 nov 2020, 14:32

Janice Blok heeft aan Shownieuws verteld dat ze niet in verwachting is van haar eerste kindje. Wel wil ze het, als alles nog goed blijft gaan nu ze sinds kort met Donny Roelvink samenwoont, het gaan proberen.

Zo vertelt ze in bovenstaande video: "Ja, minder leuk natuurlijk als iedereen aan je begint te vragen of je zwanger bent. Want eigenlijk zeggen ze daar indirect mee dat je bent aangekomen doordat het zichtbaar is voor de buitenwereld. En ik denk dat dat voor geen enkele vrouw leuk is om te horen."

Maar het is eigenlijk allemaal de schuld van de coronacrisis. "Maar ik kan jullie vertellen: het zijn de coronakilo's! Wij zijn niet in verwachting, we willen het wel. We zijn pas net samen gaan wonen. Eerst dat nog even aankijken en als ik hem niet binnen een maand over het balkon heen gooi, zou ik zeggen: 'let's go'!"

Janice maakte afgelopen zomer bekend dat ze samen gaat wonen met Donny en dat ze Rotterdam vaarwel zegt. Hij heeft haar overgehaald om naar Amsterdam te verhuizen. Het dolgelukkige koppel heeft nu dus hun droomhuis gevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.