Terug

Volg Shownieuws

Jarige Nikkie wordt in het zonnetje gezet door moeder

Jarige Nikkie wordt in het zonnetje gezet door moeder

Nieuws

2 mrt 2022, 17:09

Nikkie de Jager mag woensdag 28 kaarsjes uitblazen. De visagiste wordt op deze heugelijke dag in het zonnetje gezet door haar moeder.

Op onderstaande Instagram-post is te zien dat Saskia, de moeder van Nikkie, haar dochter feliciteert met haar verjaardag. "Gefeliciteerd, Love you so much!!!!'' Saskia is apetrots op haar succesvolle dochter: "Mijn doorzetter, mijn heerlijke kind, wat ben ik toch trots op jou!!"

Niet alleen Nikkie's moeder staat stil bij Nikkie's verjaardag. Onder de post zijn ook felicitaties van veel BN'ers te vinden. Zo laat haar Wie Is De Mol-collega Jeroen Kijk in de Vegte weten: "Gefeliciteerd jullie!!!" Ook Samantha Steenwijk laat van zich horen: "Van harte met je mooie meissie!"

Verliefd

Nikkie de Jager laat er in een YouTube-video geen twijfel over bestaan dat haar vriend Dylan Drossaers de liefde van haar leven is. Nadat volgers haar vroegen hoe 'de eerste keer met Dylan was', reageerde Nikkie open en eerlijk naar hen toe. Deze reactie is te zien in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.