Terug

Volg Shownieuws

Jarige Robin Martens viert dubbelfeest

Nieuws

16 mrt 2022, 08:44

Het is vandaag dubbelfeest voor Robin Martens. De actrice is namelijk 30 jaar geworden en ook haar vriend Benjamin wordt vandaag een jaar ouder. "Enorm dankbaar en heel gelukkig", aldus de jarige.

Robin deelt onderstaande foto op Instagram. Ze schrijft daarbij: "Ik voel mij geen 30, maar ik ben het wel!" Ze gaat verder: "Ik ben super blij, enorm dankbaar en heel gelukkig! Ik heb het nooit erg gevonden om ouder te worden, ik vind het juist iets heel moois. Kom maar op met die grijze haren en rimpels, leven is een teken van schoonheid en ouder worden hoort bij het leven. En hoe ouder hoe gekker!"

De actrice staat op Instagram ook stil bij de geboortedag van haar vriend, zo schrijft zij: "De liefde van mijn leven is ook vandaag jarig! Gefeliciteerd lieve schat. Ik ben heel blij met jou en je doet het zo goed als papa! Ik ben echt trots op je!"

Ouders

Het tweetal heeft vorig jaar hun eerste kindje verwelkomd. Zo zijn zij in augustus ouders geworden van een dochtertje genaamd Makéna, "Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Wij zijn compleet!" schreef Robin eerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.