Terug

Volg Shownieuws

Javier Guzman geeft duidelijkheid over oudejaarsconference

Javier Guzman geeft duidelijkheid over oudejaarsconference

Nieuws

1 dec 2020, 11:48

Javier Guzman sluit het jaar af op Comedy Central. De cabaretier is op 29 december te zien met zijn oudejaarsconference Raspopulist, maakte de tv-zender dinsdag bekend.

Na zes 'sinterklaasconferences', twee oudejaarsconferences en negen theaterprogramma's was Guzman eigenlijk van plan om een sabbatical te nemen. Toen iedereen het door de coronacrisis verplicht rustig aan moest doen, besloot de cabaretier juist wel het jaar te willen afsluiten met een conference.

In de oudejaarsshow neemt Guzman de kijkers mee naar allerlei onderwerpen uit het afgelopen jaar. Zo gaat het over de lockdown, de Black Lives Matter-beweging en de belastingdienst.

Youp

Ook Youp van 't Hek zit met zijn handen in het haar. Of zijn oudejaarsconference doorgaat is nog maar de vraag, want een voorstelling met dertig man gaat volgens hem niet werken op televisie. De cabaretier heeft gevraagd of de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een uitzondering voor hem kan maken. Zijn mening deelde hij al eerder, zoals in de video hierboven te zien is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.