Terug

Volg Shownieuws

JayJay Boske is weer vrijgezel

JayJay Boske is weer vrijgezel

Nieuws

26 dec 2020, 12:20

Verdrietig nieuws zo tijdens de feestdagen. Presentator en rugbyspeler JayJay Boske en Carolina van Dorenmalen hebben een punt achter hun releatie gezet. Dat vertelt de foodblogger op YouTube.

Carolina, beter bekend als Foodie-ness, vertelt in haar vlog dat ze het nieuws eigenlijk nog even voor zichzelf wilde houden. Maar na heel veel vragen na kijkers zegt de YouTuber: "Wij zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Al een tijdje niet."

Nog veel contact

In de video is te horen dan het wel met allebei goed gaat. "Het gaat goed met ons naar omstandigheden en we zijn ook heel goed met elkaar nog. We hebben goed contact en we spreken elkaar nog", aldus Carolina.

"Mijn droomvrouw"

De twee waren bijna twee jaar een stel. In mei 2019 maakte ze samen bekend al een half jaar aan het daten te zijn. JayJay zei toendertijd tegen Shownieuws: "Als ik mijn droomvrouw mag omschrijven, dan is zij (Caroline, red.) het!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.