Terug

Volg Shownieuws

Jelka van Houten en Henry van Loon verwelkomen dochtertje

Jelka van Houten en Henry van Loon verwelkomen dochtertje

Nieuws

13 nov 2020, 11:58

Jelka van Houten is bevallen van haar tweede dochtertje! Dat laat de actrice weten op haar Instagram-account. Jelka en Henry zijn samen de trotse ouders geworden van Bonnie.

Zo schrijft ze bij onderstaande foto: "Dit maakte @stitch.it.von voor ons .. het geboortekaartje voor onze dochter Bonnie. Ze is fantastisch nu gaan we even bijkomen van deze achtbaan. Ik deel nooit foto’s van mijn kinderen en dat houd ik graag zo! Maar ik kan je zeggen ze is bijzonder fantastisch en geweldig 😍 🙌", aldus Jelka. Bonnie is vorige week geboren en is het eerste kindje samen voor Jelka en Henry.

De kersverse ouders zijn sinds 2018 samen. Uit een eerder huwelijk met Koppe Koppeschaar heeft Jelka ook twee kinderen: Dochter Jean en zoon Walt.

Begin september maakte Jelka bekend tegenover Shownieuws dat ze haar nieuwe dochter graag genderneutraal wil gaan opvoeden, zoals hieronder is terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.