Terug

Volg Shownieuws

Jennifer Lopez gespot met diamanten verlovingsring om vinger

Nieuws

8 apr 2022, 15:35

Jennifer Lopez is door fotografen van entertainmentwebsite TMZ gespot met een grote verlovingsring om haar vinger. Dat zou betekenen dat haar vriend Ben Affleck opnieuw voor zijn vriendin op z'n knieën is gegaan.

De acteur stelde de vraag achttien jaar geleden ook al eens. Lopez en Affleck waren van 2002 tot en met 2004 samen en verloofd, maar zagen hun relatie toen stranden door de grote hoeveelheid media-aandacht die ze destijds kregen.

Diamant

Op foto's van TMZ is te zien hoe 'J.Lo' samen met haar dochter aan het shoppen is voor nieuwe meubels. Aan haar ringvinger prijkt een grote ring met dito diamant, die de zangeres bij het verlaten van de meubelzaak strategisch naar binnen richting haar handpalm draaide zodat de steen van buitenaf niet te zien zou zijn.

De meubels waar Lopez en haar dochter voor gingen kijken, zijn mogelijk bedoeld voor de enorme nieuwe villa die de zangeres en de acteur onlangs samen in Los Angeles kochten. Het optrekje, met onder meer een zwembad, filmzaal, sportschool en meerdere keukens, werd voor zo'n 45,4 miljoen euro op de kop getikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.