Terug

Volg Shownieuws

Jennifer Lopez treedt op tijdens Global Citizen Live

Jennifer Lopez treedt op tijdens Global Citizen Live

Nieuws

10 aug 2021, 07:38

Jennifer Lopez is toegevoegd aan de line-up van Global Citizen Live, een benefietconcert. Dat maakte de organisatie maandag bekend via Instagram, waarop J.Lo reageerde: "Ik kan niet wachten. Zie je snel, New York."

De initiatiefnemers van Global Citizen Live vragen met het concert aandacht voor klimaatverandering, hongersnood en gelijkheid bij de verdeling van coronavaccinaties. Er vinden ook evenementen plaats in Parijs, Lagos, Rio de Janeiro, London, Seoul, Los Angeles en Sydney.

Eerder werd al bekend dat onder meer Billie Eilish, Ed Sheeran en The Weeknd optreden tijdens het wereldwijde event op 25 september. Daarnaast zijn BTS, Demi Lovato, Coldplay en nog tientallen andere artiesten van de partij. Alle concerten worden ook live gestreamd op YouTube

Het evenement is onderdeel van een jaar lang durende campagne van Global Citizen om een eind te maken aan de coronapandemie en bij te dragen aan wereldwijd herstel. Daarbij richt de organisatie zich ook op het beschermen van de planeet, het bevorderen van gelijkheid en toegang tot onderwijs. Het vorige benefiet van Global Citizen, in mei, leverde ruim 125 miljoen dollar op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.