Terug

Volg Shownieuws

'Jeroen van der Boom geweigerd op Toppers-afterparty'

Nieuws

26 mei 2024, 19:41

De Toppers heeft het hele weekend de sterren van de hemel gezongen in de Johan Cruijff ArenA. Vannacht nodigden de mannen heel bekend Nederland uit voor een VIP-afterparty, maar die begon niet zoals gepland (zie video).

Na het concert van zaterdagavond was er een VIP party voor alle bekende genodigden van de Toppers. Daar wilde Jeroen van der Boom natuurlijk ook zijn gezicht laten zien, maar hij werd tot zijn stomme verbazing door de beveiliging geweigerd...

Reactie

Het weigeren van de zanger werd bevestigd door bronnen aan Shownieuws. Dany, de vrouw van Jeroen en tevens ook zijn manager, wil geen reactie op het incident geven. Waarschijnlijk ging het over een overijverige beveiliger die controleerde wie er wel en niet naar binnen mochten en had Jeroen geen bandje om zijn pols, suggereert Evert in Shownieuws.

Organisatie

Of Jeroen het feest uiteindelijk heeft bereikt is onduidelijk. De organisatie van De Toppers zegt van wel, maar onze bronnen zeggen dat hij is weg gegaan.

Tent afbreken

Bekijk hieronder de beelden hoe De Toppers het hele weekend de tent hebben afgebroken in de Johan Cruijff ArenA.

De Toppers zetten de ArenA op zijn kop
4:04
De Toppers zetten de ArenA op zijn kop

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.