Terug

Volg Shownieuws

Jeroen van der Boom blij met terugkeer André Hazes

Jeroen van der Boom blij met terugkeer André Hazes

Nieuws

22 aug 2022, 18:59

Jeroen van der Boom deelt de comeback-post van André Hazes op Instagram. "Maatje, welkom terug."

André maakte op maandag bekend dat hij uit de donkerste periode van zijn leven komt. Daarmee doorbrak de zanger de eerder door hem zelf opgelegde mediastilte wegens roerige tijden en het herstellen van een verslaving.

"Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat", schrijft hij openhartig.

"Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt."

Comeback

De jongste Hazes-telg maakte ook bekend weer terug te keren op het podium. Zo zal hij aanwezig zijn bij Holland zingt Hazes 2023. Vorig jaar moest hij zijn deelname aan de HZH-concerten nog cancelen, zoals je kan zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.