Terug

Volg Shownieuws

Jeroen van der Boom gooit het over heel andere boeg

Nieuws

19 mei 2023, 10:55

Jeroen van der Boom brengt vrijdag een zomerse single uit met Spaanse invloeden. De zanger zegt dat het nummer Todo es la Musica totaal anders is dan de muziek die mensen van hem gewend zijn.

"Vanaf de eerste keer dat ik het van origine Israëlisch/Spaanse nummer hoorde, was ik erdoor gegrepen", zegt Van der Boom. "Het is totaal iets anders dan ik voorheen heb gedaan. Maar dat hoort ook bij mij. Je moet je blijven vernieuwen." Todo es la Musica betekent Alles is muziek en is geproduceerd door Sjors van den Eerenbeemt.

Samen met Van den Eerenbeemt schreef Van der Boom een Nederlandse tekst, maar op muzikaal vlak zijn de Spaanse invloeden goed te horen, zegt Van der Boom. "Natuurlijk ontbreekt ook de Spaanse flamenco-gitaar niet. Spanje is belangrijk in mijn leven. Ik ben daar getrouwd en ieder jaar vieren we er graag vakantie. De Spaanse teksten hebben we vrij vertaald naar het Nederlands. We hopen de luisteraars het gevoel te geven dat ze zich even in Spanje wanen. Het gevoel van vrijheid te hebben en je dromen achterna gaat." De single Todo es la Musica is vanaf vrijdag op de verschillende streamingsdiensten te beluisteren.

Toppers

Shownieuws sprak onlangs nog met Jeroen en vroeg hem naar de Toppers-concerten. Gaan die dit jaar door of niet? Hoe hij reageerde is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.