Terug

Volg Shownieuws

Jeroen van der Boom komt met nieuwe muziek

Jeroen van der Boom komt met nieuwe muziek

Nieuws

12 feb 2021, 15:40

Jeroen van der Boom heeft een nieuw nummer opgenomen. De single Herinneringen maken verschijnt vrijdag op alle streamingdiensten. De bijbehorende clip komt dinsdag uit.

De zanger omschrijft zijn 34e single als een vrolijk nummer. "Er is ook niets leuker dan herinneringen maken. Daar ben je iedere dag mee bezig. Met je partner, je kinderen, je ouders. Het leven bestaat uit herinneringen maken. Of je dat nu thuis doet of wanneer je op vakantie bent. De momenten die je nu meemaakt, zijn herinneringen voor later. Juist in deze tijd, wanneer alles toch anders is, maak je herinneringen. Want deze periode zullen we niet snel vergeten. Laten we er samen voor zorgen dat we dierbare herinneringen maken."

De videoclip werd opgenomen op het ijs. Samen met zijn band speelde Jeroen op de Loosdrechtse Plassen. "Ik wilde de kans om met mijn band op het ijs te zingen niet voorbij laten gaan," zegt de zanger. "Met een heerlijke winterzon en een fantastische omgeving is het een geweldige clip geworden. Dat is ook herinneringen maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.