Terug

Volg Shownieuws

Jesse Klaver deelt fantastisch babynieuws

Nieuws

3 juli 2024, 17:02

Jesse Klaver heeft woensdag fantastisch babynieuws gedeeld. De politicus, die vorig jaar nog in het nieuws kwam door een legendarische foto (zie video), laat op sociale media weten dat hij en zijn vrouw Jolein de trotse ouders zijn geworden van hun vierde kindje.

"Jolein en ik zijn voor de vierde keer ouders geworden van een heerlijk ventje", zo schrijft Jesse op Instagram. "We zijn ontzettend blij en het is fantastisch maar ook best vermoeiend. Het is daarom even wat stiller geweest hier en dat blijft nog even zo, mijn prioriteit is nu thuis zijn met deze kleine en de rest van ons gezin."

Onder het bericht stromen de felicitaties voor het stel binnen. Onder meer Frank van der Lende en Lucy Woesthoff hebben gereageerd.

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Persoonlijke onderwerpen

Hoewel politici vaak in de schijnwerpers staan vanwege hun politieke werkzaamheden, gebruikt Jesse zijn Instagram ook regelmatig voor persoonlijke onderwerpen. Afgelopen december deelde hij nog een liefdevolle foto van zijn kinderen bij de kerstboom.

De politicus heeft tijdens zijn politieke loopbaan ook een bezoek gebracht aan de studio van Shownieuws. In de video hieronder zie je hoe dat eraan toeging.

Jesse Klaver aan de desk
13:13
Jesse Klaver aan de desk

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.