Terug

Volg Shownieuws

Jessie Jazz bereidt zich voor op geboorte van haar zoontje

Nieuws

12 sep 2023, 14:05

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk staan op het punt om binnenkort hun kindje te verwelkomen (zie video). Het model begint zich langzaam voor te bereiden op de komst van de kleine jongen.

Jessie schrijft op haar Instagram: "De geboorte komt steeds dichterbij, ben mij langzaam aan het klaarmaken." Volgende week hebben de aanstaande ouders een meeting met de mensen die bij de bevalling zullen zijn.

Dankbaar

Het geluk van het model kan niet op. "Kan gewoon nog steeds niet geloven dat wij hier mogen wonen en dat ons kindje hier mag opgroeien", post ze online.

Babynaam

De twee weten al hoe de baby gaat heten. Het stel had namelijk jaren geleden een gesprek over babynamen en toen was er een jongensnaam die Kaj noemde die er volgens hem 'heel sterk' uitsprong, zo liet eerder hij weten aan RTL Boulevard. Jessie Jazz was het daarna soms wel en soms niet eens met de naam, maar toen in april bekend werd dat ze een zoon kregen werd de knoop doorgehakt. "Ik vroeg: 'Weet je het zeker?' En ze zei: 'Ik voel het eigenlijk toch wel.'"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.