Terug

Volg Shownieuws

Jessie Jazz deelt schokkend #MeToo-verhaal

Nieuws

4 nov 2022, 22:47

Model Jessie Jazz Vuijk (27) deelt haar ervaringen in een dagboek op instagram dat gaat over haar vroegere modellencarrière. Ze geeft daarin aan te maken hebben gehad met een baas die seksueel grensoverschrijdend gedrag vertoonde...

"Ik belandde in een huis met 13 vrouwen van over de hele wereld", vertelt ze over haar verblijf als model in Istanbul toen ze nog onder de 18 jaar was. "Onze ietwat seksueel overschrijdende baas, Uluc, probeerde hier en daar nog wat voor elkaar te krijgen. Maar toen wij hem door hadden, zorgden we ervoor dat niemand nog tijd alleen met hem doorbracht."

Vingeren

"Ik zag nergens gevaar in, ik had immers Het Dagboek van een Model gelezen en dit was gewoon part of the game. De eerste foto van deze slide, had hij van mij geschoten waarna hij daarna vroeg of ik even aan mijn vriendje wou denken terwijl ik mezelf zou vingeren. 

Drankprobleem

Eerder was Jessie Jazz openhartig over alcoholisme waaraan ze lijdt. Meer hierover bekijk je in de video hieronder

Jessie Jazz Vuijk openhartig over haar probleem
4:00
Jessie Jazz Vuijk openhartig over haar probleem

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.