Terug

Volg Shownieuws

Jessie Jazz komt haar bed niet meer uit

Nieuws

28 sep 2023, 15:44

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk staan op het punt om binnenkort hun zoontje te verwelkomen. De laatste weken van de zwangerschap zijn aangebroken en dat brengt de nodige struggles met zich mee(zie video)....

Jessie deelt op haar Instagram een video van hoe ze uit bed probeert te komen: "38 weken zwanger en je komt gewoon niet meer zelf je bed uit." In het filmpje is te zien dat het haar met heel veel moeite toch lukt om eruit te komen.

Ze schrijft erbij: "Het is gewoon niet de bedoeling dat je je bed uit gaat. Top ook als je s'nachts 23x moet plassen."

Voorbereiden

Het model begint zich langzaam voor te bereiden op de komst van de kleine jongen. "De geboorte komt steeds dichterbij, ben mij langzaam aan het klaarmaken" zegt ze. Laatst hadden de aanstaande ouders een meeting met de mensen die bij de bevalling zullen zijn.

Dankbaar

Het geluk van het model kan niet op. "Kan gewoon nog steeds niet geloven dat wij hier mogen wonen en dat ons kindje hier mag opgroeien", post ze online.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.