Terug

Volg Shownieuws

Jethro verklapt hoe het er echt aan toe gaat bij De Bachelorette

Nieuws

9 juli 2020, 14:30

In de nieuwe versie van Kiki's Bachelorette podcast verklapt Jehtro hoe het er écht aan toe gaat in het tv-programma De Bachelorette.

Zo verklapt hij hoelang de dates echt duren. Zelf had hij enorm veel geluk: "Wij zijn toen met die helikopter wel bijna de hele dag weggeweest. Ik had ten opzichte van die andere jongens wel echt luxe. Maar over het algemeen duren de dates maar een of twee uurtjes", een flinke voorsprong dus voor Jethro, die nog altijd goed in de smaak valt bij Gaby.

De cocktail party's stellen daarentegen helemaal niet zoveel voor. "Dat is hartstikke kort joh. Dat is echt maar een halfuurtje. Echt heel kort. Mensen denken vaak dat het heel lang is, maar die cocktail-momentjes dat was: of je moest ervoor gaan, of je was gewoon klaar. Je moest echt gas geven."

Gehuild

Hoewel de jongens dolgelukkig met elkaar lijken, was het niet altijd even leuk in de villa. "We hebben een avond gehad, toen zat het echt op klappen. Toen dachten we: oké, er gaat nu een bom barsten. Terwijl iedereen down to earth was."

Gelukkig voor de jongens kwam er snel een eind aan het heftige machogedrag. "Vier jongens hebben het initiatief genomen om de oorzaken uit elkaar te halen en aan het einde van de avond hebben bijna alle jongens gehuild. Omdat iedereen zich kwetsbaar opstelde."

Steeds bekender

De boys die in het programma het hart van Gaby proberen te veroveren, worden steeds bekender. Zo staat Boy de laatste tijd flink in de schijnwerpers. Hij komt zelfs met zijn eigen boek. De Bachelorette-deelnemer vertelt dat hij op zijn 25e teelbalkanker heeft gehad. Hij heeft een e-book geschreven over hoe hij de ervaring van zijn ziekte gebruikt heeft om zijn mindset te veranderen. En met het e-book wil hij geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Meer daarover is te zien in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.