Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum blikt terug op Idols-auditie

Jim Bakkum blikt terug op Idols-auditie

Nieuws

2 nov 2020, 12:13

Het is vandaag precies 18 jaar geleden dat de 15-jarige Jim Bakkum auditie deed voor Idols. Op social media blikt hij terug, zo laat hij weten: "Vergeet nooit waar je vandaan komt."

Jim deelt de beelden van zijn auditie. Hij schrijft daarbij: "Vandaag is het 18 (!) jaar geleden dat deze 15-jarige kleuter met knikkende knietjes tegenover Henkjan, Eric, Jerney en Edwin stond."

De inmiddels succesvolle zanger en acteur staat ieder jaar stil bij zijn levensveranderende auditie: "Ik blijf hier ieder jaar op terugblikken, omdat het voor mij het begin was van hoe mijn leven er zou gaan uitzien. En het blijft speciaal om dat op beeld te hebben. Kijkend naar mezelf, dat bleue, verlegen joch met zijn veel te warme coltrui. Nog geen idee wat er stond te gebeuren. Als ik deze dag kon overdoen, zou ik het gelijk doen. Lieve mensen, dank voor al die jaren. Dank voor het leven van mijn droom. Al 18 jaar. Vergeet nooit waar je vandaan komt."

Dat Jim toentertijd verblufte met zijn auditie blijkt, zo schrijft een volger onder zijn post: "Ik was 9 en helemaal hoteldebotel. Tot de dag van vandaag nog steeds enorm fan en zie ik je enorm graag in wat je ook doet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.